B-E-S-T

Tilmelding

Vi har kun 10 suspension pladser pr. gang, så du skal være hurtigt ude, hvis du gerne vil op at hænge. Prisen starter ved 900 kr (Læs venligst nedenfor angående priser) for en valgfri body suspension og der er ikke tidsbegrænsning på.
Vi sørger lejlighedsvis for en fotograf til arrangementerne, der tager billeder og vi sørger ligeledes for forfriskninger og sukkertilskud under arrangementet.
Hvis du undrer dig over hvad vi bruger pengene på, så kan du læse mere om det under punktet “B-E-S-T”.

Du skal være minimum 18 år for at deltage.

Som deltager må tage én ven med som tilskuer der får gratis entre. Entre for øvrige tilskuere koster 100kr.
Hvis du bare er nysgerrig er det muligt at komme med som tilskuer for 100 kr. Tilmelding er nødvendig, så vi ved hvor mange der kommer – pladserne er begrænset!


Tilmelding kan kun foregå via nedenstående formular.
Af hensyn til vores deltagere der gerne vil hænge mere privat er der udelukkende åbent for tilskuere i tidsrummet 15 – 18.

Betaling foretages via PayPal, du behøver ikke selv at have en PayPal-konto for at kunne foretage betaling, du kan blot vælge “Betal med betalingskort” på PayPals betalingsside.

Priser
Depositum betalt ved tilmelding = 450kr *
fuld beløb betalt ved tilmelding = 900kr

* Vælger du kun at betale depositum her ved tilmelding, vil du ved selve eventet blive opkrævet 500kr, så det sammenlagte beløb du betaler er 950kr.

 

Hvis du har spørgsmål om vores arrangementer eller lignende, så tag endelig kontakt til os.


Tilmelding til suspension d. 2/9 2017 kl. 14.00 – 20.00
kapelvej 44 – 2200 København

Vi har nået max antal deltagere – skriv til os hvis du ønsker at komme på ventelisten 

Hvis du ønsker at være tilskuer med henblik på at skrive skoleprojekt eller artikler, optage video til programmer el. tilsvarende, så kontakt os venligst inden du tilmelder dig.
Det er vigtigt for os at vores deltagere får så god og personlig en oplevelse som muligt, derfor har vi meget begrænset kapacitet til projektgrupper og journalister m.m.
Så snart vi modtager din betaling, sender vi dig en bekræftelse på at du er tilmeldt, til din e-mail adresse.