B-E-S-T

Tilmelding

Vi har kun 10 suspension pladser pr. gang, så du skal være hurtigt ude, hvis du gerne vil op at hænge. Prisen starter ved 900 kr (Læs venligst nedenfor angående priser) for en valgfri body suspension og der er ikke tidsbegrænsning på.
Vi sørger lejlighedsvis for en fotograf til arrangementerne, der tager billeder og vi sørger ligeledes for forfriskninger og sukkertilskud under arrangementet.
Hvis du undrer dig over hvad vi bruger pengene på, så kan du læse mere om det under punktet “B-E-S-T”.

Du skal være minimum 18 år for at deltage.

Som deltager må tage én ven med som tilskuer der får gratis entre. Entre for øvrige tilskuere koster 100kr.
Hvis du bare er nysgerrig er det muligt at komme med som tilskuer for 100 kr. Tilmelding er nødvendig, så vi ved hvor mange der kommer – pladserne er begrænset!


Tilmelding kan kun foregå via nedenstående formular.
Af hensyn til vores deltagere der gerne vil hænge mere privat er der udelukkende åbent for tilskuere i tidsrummet 15 – 18.

Betaling foretages via PayPal, du behøver ikke selv at have en PayPal-konto for at kunne foretage betaling, du kan blot vælge “Betal med betalingskort” på PayPals betalingsside.

Priser
Depositum betalt ved tilmelding = 450kr *
fuld beløb betalt ved tilmelding = 900kr

* Vælger du kun at betale depositum her ved tilmelding, vil du ved selve eventet blive opkrævet 500kr, så det sammenlagte beløb du betaler er 950kr.

 

Hvis du har spørgsmål om vores arrangementer eller lignende, så tag endelig kontakt til os.


Tilmelding til suspension d. 20/5 2017 kl. 12.00 – 18.00
kapelvej 44 – 2200 København
Så snart vi modtager din betaling, sender vi dig en bekræftelse på at du er tilmeldt, til din e-mail adresse.
 
Tilmeld som:*
Navn:*
Telefonnummer:
E-mail:*

Samtykkeerklæring

Ved tilmelding accepterer du vores regler samt denne samtykkeerklæring.

Disse oplysninger vi giver dig om body suspension (herefter omtalt "suspension") er udformet til at hjælpe dig og give tilladelse til at have en udført på dig. Det er på ingen måde at for skræmme, afskrække eller ændring din beslutning.

Kendte sundhedsmæssige komplikationer omfatter, men er ikke begrænset til følgende: kortvarige og / eller langvarige smerter, potentiel infektion, intolerance / reaktion over for visse metaller, itu-rivning af hud, ardannelse, følelsesløshed, blå mærker, blødning, opkastning, tab af bevidsthed og mange forskellige former for chock (chok er en potentielt livstruende tilstand).

Efter at have læst disse informationer, forstår og accepterer jeg at der er potentielle risici forbundet med suspension.

Jeg bekræfter at jeg på tidspunktet for udførsel af suspension på min krop, er helt ædru og ikke påvirket af euforiske stoffer samt er fri for infektioner, virus, sygdomme eller medicinske tilstande, som kan påvirke min fysiske kapacitet til at blive piercet eller forårsage skade på andre.

For at sikre en ordentlig heling, accepterer jeg at følge den foreslåede procedure givet mundtligt indtil heling er færdig. Jeg forstår, at heling kan tage to til fire uger eller længere.

jeg accepterer hermed at B.E.S.T Body Extremes Suspension Team, og eventuelle associerede heraf fraskriver sig enhver slags ansvar og krav, som jeg eller mine arvinger har nu eller herefter på grund af min anmodning om at blive piercet, få strukket huden eller udført suspension på min krop.
Jeg er under lægebehandling for:
Jeg tager følgende medicin:
Jeg er allergisk over for:
Har du tendens til, eller let ved, at besvime?*
Har du, eller har du haft, nogle blodsygdomme?*
Har du, eller har du haft, nogen form for hjertesygdom eller epilepsi?*
Har du, eller har du haft, hypoglykæmi eller diabetes?*
Besked til B-E-S-T:
Tilskuerbetaling:
 kr 
Deltager betaling:*

Så snart vi modtager din betaling, sender vi dig en bekræftelse på at du er tilmeldt, til din e-mail adresse.