B-E-S-T

Regler

Nedenstående regler glæder alle tilstedeværende til en suspension event. Overholdes disse regler ikke vil det medføre bortvisning fra det nuværende, såvel som fremtidige events.

 

KOM REN

Selvsagt skal vi under din hud – dette er absolut mest behageligt for dig, såvel som dem der arbejder på dig hvis du ankommer ren. Gå derfor i bad inden, børst dine tænder, barber området der skal arbejdes med og kom i rent tøj.
VÆR VENLIG
Vi deler alle denne oplevelse, deltager som crew, og derfor er en venlig atmosfære vigtig. Hvis du oplever nogen eller noget irriterer dig, så tøv ikke med at bringe det videre – bare gør det på en stille og rolig måde, så finder vi en løsning i fællesskab!

ÆDRU

Alkohol og stoffer er et individuelt valg, men IKKE til en suspension-event! Vi hverken kan eller vil hænge folk op der er påvirket af stoffer eller alkohol – dette gælder også tømmermænd!

RESPEKT

Udvis respekt for såvel deltagere som crew, være opmærksom på hvad team-lederne siger – det gælder din som andres sikkerhed! Respektløshed kan medføre bortvisning!

VÆR ÆRLIG

Prøv ikke at være noget du ikke er! Hvis du ikke informerer os om relevante helbreds-problemer eller lignende, kan det have seriøse konsekvenser for dig og din suspension! Alt crew til vores suspensions er underlangt tavshedspligt.

Eksempler på hvad der skal gøre opmærksom på: hjertefejl, epilepsi, blødersygdomme, bindevævssygdomme, sukkersyge og latex-allergi.

DEL UD

Del din oplevelse og erfaring med de andre. Nogen har prøver suspension mange gange, andre prøver for første gang. For nogen er det let – for andre enormt svært og grænseoverskridende. Tøv ikke med at komme med moralsk opbakning eller en hånd at holde i 🙂

VÆR OPMÆRKSOM OG AKTIV

Vær opmærksom på dine omgivelser og hvad der foregår! Hjælp gerne til med at holde lokalet rent og pæn, at der er kaffe på kanden og lignende (dog kig på næste punkt). Synes du der mangler noget eller at du oplever nogen overtræder regelsættet, så tøv ikke med at sige det videre – så får vi alle den bedste oplevelse!

PAS PÅ DIG SELV

Ved denne type events findes der skarpe og spidse ting der er potentielt sygdomsfremkaldende! Vær derfor opmærksom på hvor du er – tænk dig om to gange før du rør ved noget, med såvel som uden handsker! Er du i tvivl SÅ SPØRG! Undgå at røre noget som helst, hvis der er blod på! Ej heller dit eget blod! Har vi overset noget, så informer crewet!

TÅLMODIGHED

Som klichéen siger: Tålmodighed er en dyd! Og sådan er det bare! Ventetid er en af livets barske realiteter, specielt når der arbejdes med mennesker! – i stedet for at blive utålmodig, så brug tiden på at indhente det forsømte med gamle venner eller udnyt muligheden til at møde nye!

VÆR COOL!

Der er ingen grund til at stresse, råbe, løbe, skændes, beklage sig osv. Være cool – det er vi 😉